Vrouwengelukhof 178

€ 1.309 p/mnd (incl. parkeerplaats)

Kenmerken woning

Huurprijs
€ 1.309 p.m. (incl. parkeerplaats)
Servicekosten
€ 99 p.m.
Woonoppervlak
69 m2
Aantal slaapkamers
1
Verdiepingen
1
Appartement met 2 kamers, op de zesde verdieping gelegen op het zuiden. De woning wordt opgeleverd met een luxe afgewerkte Bruynzeel Olympia keuken, voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, wandafzuigkap en een combimagnetron. De badkamer wordt opgeleverd met een wastafel en ruime inloopdouche met glazen douchewand. De getoonde afbeeldingen zijn illustratief.

De kolenkitbuurt Of spreken we inmiddels meer over Bolo? De kroon op de transformatie van deze buurt is Rhapsody. Naast winkels en voorzieningen wordt ook wonen met de 239 middensegmenthuurwoningen in Rhapsody compleet vernieuwd en duurzaam gerealiseerd.

Duurzaamheid De nieuwe gebouwen in Rhapsody vormen een ensemble in de wijk. Deels besloten maar toegankelijk met veel groen. Op het dak van alle gebouwen zijn zonnepanelen geplaatst en er zijn speciale maatregelen getroffen voor geluidisolatie en beperking van fijnstof.

Binnentuin Groen is belangrijk, vooral in de stad. Maar ook heel nuttig. De binnentuin zorgt voor de opslag van water en geeft verkoeling. En wie wandelt er nu niet het liefst door een prachtige tuin naar de woning?

Inkomensnorm Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 36 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden.

De kosten voor de parkeerplaats bij deze woning zijn Euro 160 per maand. De prijs van de parkeerplaats zit in de huur van de woning.

Aan de inhoud en werking van deze website en daarop getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde impressies en/of afbeeldingen dienen ter illustratie en zijn niet per se een feitelijke weergave van de woning.

Deze woning niet helemaal wat je zoekt?

Laat je woonwens achter en we houden je op de hoogte